Att hitta bra bettingsidor är inte helt lätt, i synnerhet då det finns så många betting sidor att välja på. Av den anledningen ger vi dig här en perfekt guide där du snabbt får reda på hur du hittar den betting sida som passar bäst för dig.

5 steg för att hitta bra betting sidor

  1. Se till att tjänsten har en svensk licens.
  2. Se till att du får snabba in- och uttag.
  3. Se till att du får en bra välkomstbonus.
  4. Se till att jämföra många bettingsidor mot varandra.
  5. Registrera dig för den bästa betting sidan.

Nedan berättar vi mer om de tips om bettingsidor vi precis gett dig i större detalj.

1. Betting sidan ska ha en svensk licens

Om den betting sida du är intresserad av har en svensk licens får du skattefria vinster, och så även en inkluderad budgeteringsfunktion. Anledningen till att betting sidor som står under Spelinspektionens kontroll är så pass populära beror främst på tryggheten och de skattefria vinsterna.

2. Du ska få snabba in- och uttag

För många år sedan gick det snabbt att sätta in pengar medan det tog evigheter att ta ut pengar. Så är det inte längre, för numera går det i regel blixtsnabbt att såväl ta ut som att sätta in pengar. I många fall kan du till och med sätta in pengar via Swish.

3. Du ska få en bra välkomstbonus

Det är vanligt att få en välkomstbonus som exempelvis kan bestå av free spins (gratissnurr) eller att betting sidan matchar det belopp du sätter in upp till en viss nivå, såsom 2 000 kr eller mer. De bästa välkomstbonusarna har i regel snällast villkor och generösast bonus sett i rent bonusvärde.

4. Jämför många bettingsidor mot varandra

På jämförelsesidor för bettingsajter kan du jämföra allt viktigt. Där kan du bland annat se vilka betting sidor som erbjuder bäst odds, men även vilka bettingsidor som har bäst rykte. Det är alltså en god idé att jämföra alla viktiga aspekter mot varandra för att således kunna välja den bästa bettingsidan.

5. Registrera dig för den bästa bettingsidan

Nu har du sannolikt bara ett fåtal bettingsajter att välja på som alla erbjuder bra villkor. När du valt den bästa av dessa är det dags att registrera dig, och det gör du så här:

  1. Ta dig till bettingssidans hemsida.
  2. Registrera dig med Bank-ID.
  3. Sätt in pengar och ta del av välkomstbonusen.
  4. Betta så mycket du vill.

Värt att notera är att det finns casinon som erbjuder både slots och betting, och dessa brukar i regel vara särskilt populära.